Welkom bij Foxyhome VBO-makelaardij!

De makelaar die geld oplevert!
Beter dan Gratis!


 

Haal tot 50.000 euro meer uit je woning met Foxyhome! 

 

De woningmarkt begint weer aardig overspannen te raken. Foxyhome kent de markt op haar duimpje en verkoopt jouw woning voor een topprijs. Met onze moderne methoden van presentatie en bezichtiging en het tegen elkaar laten opbieden van geinteresseerden, ontvang jij de hoofdprijs! Kortom...de courtage die je ons betaalt, verdient zich dubbel en dwars terug! En...deze courtage is afhankelijk van het verkoopresultaat dat wij voor u behalen!

Bel direct voor een vrijblijvende afspraak op 06 20 57 83 03 of klik hier en laat je gegevens achter.

Op zoek naar een appartement of woning? Hier vind je een kleine greep uit ons aanbod, dat nog niet officieel op de markt is. Wees er als eerste bij!

Klik hier voor een vrijblijvende afspraak.



 Woningfinanciering zonder een cent eigen geld!

Vanaf 2018 krijg je een hypotheek tot maximaal 100% van de kale aankoopprijs van de woning. Geen eigen geld om de overige kosten te betalen? Vraag naar onze hypotheekadviseur. Hij komt altijd met de beste aanbieding! Zelf geld meebrengen is echt niet nodig!

Laat je contactgegevens achter op ons contactformulier.


 

 Is Foxyhome een betrouwbare makelaar?

Ja zeker. Foxyhome is VBO-makelaar. Wij moeten daarom aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Wij gebruiken altijd VBO overeenkomsten en wij zijn goed verzekerd. Daarnaast zijn onze makelaars universitair en hbo geschoold. 

Klik hier voor meer informatie over ons team.