Foxyhome home stylingadvies

Natuurlijk wilt u uw huis voor de hoogst mogelijke prijs verkopen. Een eerste indruk is voor potentiële kopers heel belangrijk. Veel mensen kunnen niet door een interieur heen kijken. Als het interieur of de kleur van de muren niet hun smaak is, haken ze vaak af. Dit moet u zien te voorkomen. 


Een licht huis, dat er ruimtelijk en toch gezellig uit ziet, maakt de meeste kans om in de smaak te vallen bij potentiële kopers. 


Vaak kost het niet veel geld of moeite uw huis in perfecte staat te brengen voor de bezichtigingen. Nette lichte muren en een opgeruimd huis, geven al een groot positief effect. Het afmaken van de gehele inrichting, vraagt om gerichte adviezen. Bij deze adviezen zal altijd door jou en ons de afweging gemaakt worden tussen kosten en (verwachte) opbrengsten. 


Wil je ook een interieuradvies? Neem dan contact met ons op. Wij komen bij u langs om de woning samen met u door te nemen, waarbij wij ter plekke al adviezen geven. Vervolgens krijgt u ons advies puntsgewijs uitgewerkt en toegestuurd.


Kosten                                                     

 

 Stylingadvies

 

 

250 euro

 

 

Stylingadvies binnen een verkoopopdracht

 

GRATIS