Woningen in de verkoop


Laan van Norma, Nieuw-Vennep

-verkocht onder voorbehoud-Prachtige half vrijstaande villa met garage in ruim opgezette moderne wijk in Nieuw-Vennep. De woning bevindt zich binnen 5 minuten lopen van het winkelcentrum en de bushalte. 

Deze woning is voorzien van een ruime, onderhoudsvrije voortuin, voorzien van oprijlaan met carport, waar plaats is voor 2 auto's. 

U komt de woning binnen in een ruime hal, waaraan de meterkast en het toilet grenzen. Ook de wenteltrap naar de eerste etage bereikt u via de hal. De enorme woonkamer van 60 m2 zal u aangenaam verrassen. Deze is voorzien van een ruime lichte keuken (5,5m2), opgesteld in L-vorm. Via de keuken komt u in de bijkeuken, alwaar de opstelruimte voor de wasmachine, droger en evt een extra koel- vriescombinatie mogelijk is. Via de bijkeuken komt u in de zeer ruime garage (26m2) . De zeer ruime op het zuid-oosten gelegen achtertuin van 150m2 is bereikbaar via de garage, de schuifpui aan de achterzijde van de woning of de schuttingdeur via de poort. De tuin is onderhoudsvrij ingericht en geheel voorzien van een schutting. De achtergevel begane grond is voorzien van een electrisch zonnescherm. De gehele begane grond, inclusief de garage, is voorzien van een lichte plavuizenvloer. 

De open wenteltrap in de hal brengt u naar een ruime overloop, met buitenlichttoevoer, op de eerste etage. Aan deze overloop zijn 3 ruime slaapkamers, een ruime badkamer met bad, douche en dubbele wastafels en een apart toilet, gelegen. De achterslaapkamer is voorzien van electronische rolluiken (2017)

De wenteltrap naar de tweede etage brengt u op een enorme zolderetage, voorzien van een dakkapel, een dakraam en een gevelraam. De zolder biedt o.a. mogelijkheid tot het creeeren van 2 ruime slaapkamers en een badkamer. 

In de nok van de woning bevindt zich een bergzolder voorzien van verlichting, bereikbaar via een vlizotrap. 
Het dak is voorzien van 18 zonnepanelen. 

De woning is in 2016 van binnen en vanbuiten geheel geschilderd. De tuin is 2014 geheel opnieuw aangelegd. 

De woning wordt geheel gestoffeerd en deels gemeubileerd aangeboden.


Gebruiksoppervlak: 211 m2 inhoud 588 m3

Overige ruimten 26 m2 inhoud 83 m3.

https://www.funda.nl/koop/nieuw-vennep/huis-86853670-laan-van-norma-2/

Bekijk hier de woningvideo. 

Interesse? Neem even via mail of telefoon contact met ons op. 
Binnenkort op Funda: 

Forellendaal, Den Haag via Foxyhome makelaardij Den Haag

Vierkamer appartement met parkeerplaats


 

 Verkocht

Via Foxyhome makelaardij Hoofddorp


Ruime hoekwoning met grote garage en berging in de achtertuin. Recent geheel gerenoveerd. Zeer ruime dakkapel op de tweede etage. Waarde bepaald op 345.000 euro. Wilt u ook gratis uw waarde bepaald hebben en woont u in de regio Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Delft of Hoofddorp of Nieuw-Vennep: neem dan vrijblijvend contact op.Verkocht

Bedrijfspand: Waarderweg Haarlem

VERKOCHT! 

via  Foxyhomemakelaardij Haaglanden!
Adres: Carel Vosmaerstraat 44, Voorburg
Betreft: 3-kamer appartement (voorheen 4-kamer) gelegen op de tweede etage.  

Verkocht

Via Foxyhome makelaardij Haaglanden

Zeer ruim hoek herenhuis in Rijswijk. Inhoud 650m2 met inpandige garage en aangebouwde woonkamer. Op de eerste etage 4 ruime slaapkamers en een ruime badkamer. Op de tweede etage een multi functionele kamer van 48m2 voorzien van een badkamer en een dakterras van 50m2. Op het dak bevinden zich zonnenpanelen en in 2016 is een ruime kwaliteitskeuken geplaatst.

De waarde van dit prachtige pand is bepaald op 485.000 euro. Wilt u ook gratis de waarde van uw woning bepaald hebben en woont u in de regio Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Delft of in Hoofddorp of Nieuw-Vennep? Neem dan vrijblijvend contact op.